Vind jij je volgende uitdaging bij Iddink Group?

Collega’s aan het woord

Bij Iddink Group werken we – allemaal vanuit onze eigen expertise – aan hetzelfde doel: een bijdrage leveren aan het onderwijs van morgen. Inhoudelijk tof werk, waar we ons met meer dan 300 collega’s dagelijks actief voor inzetten. Bij ons krijg je veel verantwoordelijk en vrijheid om projecten op te pakken. Zo kun je met jouw werk ook echt een flinke impact maken in het verbeteren van het onderwijs. Bij ons heb je werk dat ertoe doet! 

Foto van Christina

Christina

Developmentmanager

Ben jij mijn nieuwe collega?

Maatschappelijke waarde

Hoe is het om te werken bij Iddink Group? Dat is specifiek Magister voor mij… Fijne collega’s, één grote familie met een goede onderlinge samenwerking. Ik verveel me geen moment! Ik ben eind 2016 binnengekomen als tester. Mijn baan die ik had, daar was ik op uitgekeken en ik wilde graag wat in de buurt. De zoekwoorden ‘tester, Leeuwarden’ op Google hebben me uiteindelijk bij Magister gebracht. Inmiddels ben ik via Scrum Master in mijn huidige rol terechtgekomen en stuur ik als Development Manager de teams aan die zich bezighouden met Magister Desktop.

(meer…)
Foto van Robin

Robin

Technisch beheerder

Ben jij mijn nieuwe collega?

Veel vrijheid

Via een vriend die bij Iddink Group als netwerkbeheerder werkt, ben ik bij Iddink Group terecht gekomen. Mijn eerste stage was meer gericht op audio visuele werkzaamheden en ik wilde ook nog graag bij een wat groter bedrijf kijken. Daar heb je toch met meer mensen te maken en dat communicatieve en onder de mensen zijn, vind ik heel leuk. Inmiddels zit mijn stage er op en het was heel leerzaam. En… ik ben ook gebleven, want ik heb een baan als junior ICT medewerker geaccepteerd!

(meer…)
Foto van Arie

Arie

Developmentmanager

Ben jij mijn nieuwe collega?

Blijven leren

Ik werk sinds 2016 bij Iddink Group en hou me bezig met het verder ontwikkelen van Magister. Ik kwam binnen als consultant en ben uiteindelijk gebleven. Op een bepaald moment in je carrière ga je toch kijken wat je nog wilt. Ik had veel plezier in het ontwikkelen, maar vond leidinggeven en meer de lijnen uitzetten ook iets om uit te zoeken en te kijken of ik daar m’n draai in kon vinden. Bij Magister heb ik die kans gekregen.”

(meer…)

Open sollicitatie

Icoontjes van verschillende koffie soorten

We zijn nieuwsgierig naar jou!

Staat jouw droombaan niet tussen onze vacatures, maar zie je wel een match tussen jou en ons?  Stuur dan een open sollicitatie. Vertel ons wie je bent en laat vooral weten waarom juist jij Iddink Group naar een hoger niveau tilt met jouw persoonlijkheid en kennis. Maak je ons nieuwsgierig, dan gaan we zeker een keertje koffie drinken!

 

Stuur open sollicitatie

Ben jij een gedreven professional met ambitie en passie voor je vak?

Wil jij het verschil maken voor 2 miljoen leerlingen en docenten??

Werk jij met innovatieve ICT-oplossingen aan het onderwijs van de toekomst?

Wil jij een bijdrage leveren aan het onderwijs van morgen?