Zet jezelf AAN bij Iddink Group

Van jezelf ontwikkelen, word je een gelukkiger mens. Daarin geloven wij bij Iddink Group, dé onderwijs-ICT werkgever van Nederland. Als je AAN staat, stroomt er energie. Je leert, ontdekt én komt vooruit.  

Daarom zetten wij dagelijks niet alleen 2 miljoen gebruikers AAN, maar ook onze eigen medewerkers. Bij ons kun je rekenen op inhoudelijk tof werk, ruimte voor ontwikkeling, een leuke werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden. Zet jij jezelf AAN bij Iddink Group?

Dé onderwijs-ICT werkgever van Nederland

Wil je behoren tot de top in de markt van educatieve dienstverlening en het onderwijs van morgen faciliteren? Dan zit je bij Iddink Group op de goede plek. Dagelijks maken meer dan twee miljoen leerlingen, docenten en ouders gebruik van onze diensten. Onder de merken Magister en The Implementation Group (TIG) bieden we een pakket aan ondersteunende diensten aan onderwijsorganisaties in heel Nederland: van het leveren van boeken en digitale leeromgevingen tot de gehele administratieve ondersteuning van leerling-gerelateerde zaken.

Inhoudelijk tof werk

Bij Iddink Group werken we – allemaal vanuit onze eigen expertise – aan hetzelfde doel: een bijdrage leveren aan het onderwijs van morgen. Inhoudelijk tof werk, waar we ons met meer dan 300 collega’s dagelijks actief voor inzetten. Bij ons krijg je veel verantwoordelijk en vrijheid om projecten op te pakken. Zo kun je met jouw werk ook echt een flinke impact maken in het verbeteren van het onderwijs. Bij ons heb je werk dat ertoe doet! 

Ruimte voor ontwikkeling

Wil jij het maximale uit jezelf halen? Bouwen aan de doorontwikkeling van je competenties? Dan pas je goed bij ons, want wij geven je volop ruimte voor ontwikkeling. Natuurlijk helpen we je daarmee. Samen met jouw manager bepaal je welke richting je loopbaan opgaat. Voor onze medewerkers is er ontwikkelbudget beschikbaar zodat je jezelf kan blijven ontwikkelen.

AAN – onboarding

Kom je dan bij ons werken, dan nemen we je helemaal mee in wie is de Iddink Group, onze dienstverlening en onze strategie. Onze onboardingdag is altijd inspirerend. Samen zetten wij het onderwijs elke dag AAN, dus kom snel alles van ons te weten zodat jij die impact kan maken.

Plezier en inspiratie

Work hard, play hard. Dus hebben we daarnaast ook ruimte voor leuke dingen. Denk aan de jaarlijkse BBQ, kerstfeest en andere festiviteiten. Zin om te sporten met korting? Dat kan ook bij ons met de korting op diverse sportscholen in het gehele land.

Open sollicitatie

Icoontjes van verschillende koffie soorten