Robin aan het woord Technisch beheerder

Veel vrijheid

Via een vriend die bij Iddink Group als netwerkbeheerder werkt, ben ik bij Iddink Group terecht gekomen. Mijn eerste stage was meer gericht op audio visuele werkzaamheden en ik wilde ook nog graag bij een wat groter bedrijf kijken. Daar heb je toch met meer mensen te maken en dat communicatieve en onder de mensen zijn, vind ik heel leuk. Inmiddels zit mijn stage er op en het was heel leerzaam. En… ik ben ook gebleven, want ik heb een baan als junior ICT medewerker geaccepteerd!

Toen ik begon heb ik 2 weken met een collega meegelopen en ik mocht eigenlijk meteen ook zelf aan de slag. Probeer het maar gewoon zeiden mijn collega’s. Met een handleiding en natuurlijk mijn collega’s als achtervang, ging ik aan de slag. Dat was even wennen.

”Je gaat meteen het diepe in, maar wel met een vangnet”

Ik heb me voornamelijk beziggehouden om nieuwe medewerkers aan de slag te helpen. Accounts aanmaken, toegang tot de juiste schijven geven, laptops klaarmaken enzovoort. En natuurlijk ook de registratie van deze rechten en apparatuur. Nu zijn we druk bezig om alles voor te bereiden op het hoogseizoen bij Iddink. Alle schoolboeken komen terug in ons magazijn en moeten straks ook weer uitgeleverd worden. Dat is, zeker nu met corona, ook een hele klus voor onze afdeling.

”Het voelde alsof ik een ‘normale’ medewerker was en ik kreeg alle vrijheid om te doen en uit te proberen”

Iddink Group is een goed geregeld bedrijf en je weet waar je aan toe bent. Eigenlijk rol je overal heel makkelijk in. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je wordt goed begeleid en je krijgt verantwoordelijkheid. Het is een gezellige club collega’s die voor elkaar klaar staan. Wat wil je nog meer!

Open sollicitatie

Icoontjes van verschillende koffie soorten