Arie aan het woord Developmentmanager

Blijven leren

Ik werk sinds 2016 bij Iddink Group en hou me bezig met het verder ontwikkelen van Magister. Ik kwam binnen als consultant en ben uiteindelijk gebleven. Op een bepaald moment in je carrière ga je toch kijken wat je nog wilt. Ik had veel plezier in het ontwikkelen, maar vond leidinggeven en meer de lijnen uitzetten ook iets om uit te zoeken en te kijken of ik daar m’n draai in kon vinden. Bij Magister heb ik die kans gekregen.”

Het mooiste van mijn werk is het helpen om de volgende generatie
succesvol te laten zijn

“We zijn dagelijks bezig om met verschillende development teams een kick ass product neer te zetten en dat is echt mooi. Ik werk in een open informele sfeer met slimme en kundige mensen, die net als ik willen knallen met hetzelfde doel voor ogen. Binnen de Agile werkwijze die we volgen, is er naast de duidelijke roadmap, ook ruimte en tijd voor creativiteit en het uitwisselen van kennis. Software development is immers een creatief proces en geen fabriekswerk.”

”Software development is immers een creatief proces en geen fabriekswerk”

“De retrospectief die we na elke sprint hebben, werkt als een spreekbuis. We bespreken inhoudelijke, maar ook persoonlijke zaken. De filosofie van Magister vind je terug bij ons op de werkvloer; ‘Blijven leren’. Ik probeer er altijd voor te zorgen dat mensen zingeving in hun werk vinden, zich persoonlijk kunnen ontwikkelen en vooral ook lol in hun werk hebben. Precies in de geest van Magister!”

”De filosofie van Magister vind je terug bij ons op de werkvloer”

Open sollicitatie

Icoontjes van verschillende koffie soorten

We zijn nieuwsgierig naar jou!

Staat jouw droombaan niet tussen onze vacatures, maar zie je wel een match tussen jou en ons?  Stuur dan een open sollicitatie. Vertel ons wie je bent en laat vooral weten waarom juist jij Iddink Group naar een hoger niveau tilt met jouw persoonlijkheid en kennis. Maak je ons nieuwsgierig, dan gaan we zeker een keertje koffie drinken!

 

Stuur open sollicitatie