Marianne aan het woord

Gevarieerde functie

Ik ben Product Consultant voor Magister.me, ons innovatieve leerplatform dat maatwerk mogelijk maakt. Mijn functie is heel breed en gevarieerd. Ik ben betrokken bij veel aspecten van de ontwikkeling van ons mooie product en de afstemming daarover met collega’s. Zo inventariseer ik de behoeften van onze gebruikers, stel ik hierin prioriteiten en werk ik nieuwe functionaliteiten uit. Daarnaast zorg ik, samen met collega’s, dat ons team optimaal kan functioneren.

Een groot deel van de dag sta (ja, wij hebben van die fijne sta-zit bureaus) ik achter mijn bureau. Ik overleg veel met collega’s in verschillende landen. Soms live op kantoor, maar ook heel vaak via internet.

Ik vind het heel gaaf om te werken aan een product dat door veel mensen gebruikt wordt. Daarnaast vind ik het ook erg belangrijk om een goede band te hebben met mijn collega’s. Gelukkig is er naast het werken ook tijd voor lol met collega’s. Af en toe rennen we even achter elkaar aan met speelgoedgeweren.

Ik was niet op zoek naar iets nieuws

Ik had een leuke baan en was helemaal niet op zoek naar iets nieuws. Maar ik zag de vacature en was meteen enthousiast. Na een eerste gesprek was ik nog enthousiaster. Dit lag aan meerdere factoren:

  • Het soort werk: het ontwikkelen van een softwareapplicatie voor veel gebruikers. 
  • Een leuke, informele sfeer
  • Het is in Amersfoort, waar ik woon.

Ik was echt verrast dat onderwijs zo interessant is

Dat onderwijs zo interessant is en echt overal is, had ik eigenlijk nooit bij stilgestaan. Overal waar ik kom spreek ik docenten, ouders en schoolgaande tieners. Zelfs op vakantie spreek ik met plezier mensen over onderwerpen die te maken hebben met mijn werk.

Iedereen heeft hetzelfde doel

Ik werk met veel verschillende collega’s, vooral in Nederland en India. Samen zetten we de schouders eronder en kunnen ook ontzettend veel lol hebben. Maar ook wanneer ik een keer van mening verschil met een collega, merk ik duidelijk dat iedereen hetzelfde doel heeft: echt iets goeds neerzetten dat leerlingen en docenten helpt. Ik ben dan ook echt trots op ons product dat steeds beter wordt en heel enthousiast ontvangen wordt in de markt.

Ontwikkeling op verschillende vlakken

Op het gebied van softwareontwikkeling leer ik elke dag nog steeds een hoop bij. Maar ook op hele andere vlakken. Zo was het onderwijs een geheel nieuwe branche voor mij, maar daar heb ik inmiddels een stuk meer kennis over. Daarnaast kom ik regelmatig in India, daar was ik nog nooit geweest. Ik verdiep me in de cultuur van mijn Indiase collega’s, dat is heel interessant.  

Open sollicitatie

Icoontjes van verschillende koffie soorten

We zijn nieuwsgierig naar jou!

Staat jouw droombaan niet tussen onze vacatures, maar zie je wel een match tussen jou en ons?  Stuur dan een open sollicitatie. Vertel ons wie je bent en laat vooral weten waarom juist jij Iddink Group naar een hoger niveau tilt met jouw persoonlijkheid en kennis. Maak je ons nieuwsgierig, dan gaan we zeker een keertje koffie drinken!

 

Stuur open sollicitatie